BVSC logo

GYMSzőnyi út

Eddz élsport minőségben

Igényes modern környezet

Bemutatkozás

A BVSC-Zugló sporttelepe folyamatosan bővül és megújul az infrastruktúra, aminek keretein belül átadásra került egy korszerű és modern gépekkel felszerelt konditerem. A fejlesztések eredményeit szeretnénk megosztani a klubhoz közel álló személyekkel, ezért a nagyközönség számára is megnyitjuk a konditermünket. 235 nm-en LifeFitness gépekkel felszerelt konditermünket használhatják, valamint 50 nm-en csoportos óráinkon vehetnek részt, mint TRX, jóga, és gerinctorna.

Szeretettel várjuk minden kedves leendő vendégünket.
Nyitvatartás
Hétfő - Péntek 06:00 - 22:00
Szombat 08:00 - 16:00
Vasárnap 08:00 - 16:00
Itt találja a konditerem beosztását.
A csoportos óra terembeosztása
itt nézhető meg.

Konditerem beosztása

Rólunk mondták

Csoportos óratípusaink

Funkcionális edzés
A funkcionális edzés lényege, hogy a testet egészként kezeli. Nem külön izomcsoportokra helyezi a hangsúlyt, hanem összetettebb gyakorlatokkal, egyszerre mindig több izomcsoportot dolgoztat meg. A mindennapi élet során előforduló mozgások adják az alapot a gyakorlatokhoz, tehát guggolások, emelések, húzó és toló mozgások variációi képezik az edzés alapját. Ahhoz, hogy ezeket az összetettebb gyakorlatokat végre tudjuk hajtani, mindig stabilizálni kell a kiinduló testhelyzetünket a core (törzs) izomzat segítségével. Erősödnek a hasizmok és a mély hátizmok is. A hagyományos alakformáló, erősítő edzésekkel ellentétben a funkcionális edzés komolyan igénybe veszi keringési rendszert is, így állóképességünkre is fejlesztő hatással van. Mivel az edzés összetett, szépen formálja az egész testet, és kondíciónkra is jó hatással lesz!

 

A funkcionális edzésben az a jó, hogy bárkinek ajánlott, hiszen sokoldalúan fejleszt, sokféle eszközt használ: TRX, Kettlebell, medicinlabda, kézi súlyzó, gumiszalag, zsámoly, koordinációs létra, FitBall, stb. A funkcionális edzéstől izmosabb, erősebb, kitartóbb és rugalmasabb leszel. Az edzések alkalmasak izomnövelésre és zsírégetésre is egyaránt. Kezdőknek remek lehetőség arra, hogy megfelelő kondíciót szerezzenek, megerősítsék törzsizmaikat. Sportolóknak jó kiegészítés, hiszen adott sportágak egyoldalú terhelést rónak szervezetünkre, így a funkcionális edzésben az esetlegesen lemaradt testrészek, képességek is fejleszthetőek. A funkcionális eszközöket a rehabilitáció során is használják. Nagyon jó eredményeket lehet velük elérni sérülések utáni gyógytornában, de a minden napi élet okozta gerincproblémák megoldásában is!

Az órák variálhatósága függ a résztvevők edzettségétől, az óra időtartamától, az óraadó kreativitásától, a térben való elhelyezkedéstől.

Galéria

Szőnyi út

Tatai út

BVSC © 2022 Minden jog fenntartva